Storitve Aromawickel

Aromawickel je globinski čistilni tretma, ki hitro in učinkovito zmanjša obseg, učvrsti in izboljša videz kože. Za optimalen rezultat priporočamo serijo tretmajev, ki naj si sledijo vsak drugi dan.

Aromawickel je metoda preoblikovanja telesa, namenjena kritičnim delom telesa, kot so stegna, boki, zadnjica, trebuh. Navadno se na teh mestih soočamo z estetskimi težavami, kot so naložena maščoba zaradi prekomerne telesne teže, celulit, mlahavo tkivo, nagnjenost k oteklinam, lahko se pojavljajo limfni zastoji in hematomi.

AROMAWICKEL

Metoda temelji na hladno toplem učinku, podobno kot metoda Kneipp. Preparati, ki se uporabljajo pri povijanju delov telesa, vsebujejo eterična olja evkaliptusa, poprove mete, mentola in rožmarina, ki hladijo. Po nekaj minutah začutimo nežno srbenje, kateremu sledi močno gretje. Telo namreč želi notranji hlad čimprej odpraviti in vzpostaviti temperaturno ravnovesje, zato porablja dodatne molekule maščobe, sladkorja in holesterola. Na problematičnih mestih tako nastaja kar štirikratno izgorevanje hranljivih snovi.

Aromawickel je globinski čistilni tretma, ki hitro in učinkovito zmanjša obseg, učvrsti in izboljša videz kože. Za optimalen rezultat priporočamo serijo tretmajev, ki naj si sledijo vsak drugi dan. Priporočamo tudi dovolj zaužite tekočine, anticelulitne preparate z nego doma in piling telesa.

https://salon-vilinka.si/wp-content/uploads/2021/04/Aromawickel.jpg
Aromawickel :
10 + 2 gratis
Cena:
330 €
https://salon-vilinka.si/wp-content/uploads/2021/04/vilinka-logo-320x161.png
Nekaj o nas ...

Nudimo celostno obravnavo nege obraza in telesa, manikure, depilacije in pedikure.

Spremljajte nas

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Nekaj o nas ...

Nudimo celostno obravnavo nege obraza in telesa, manikure, depilacije in pedikure

Kaj nudimo
Spremljajte nas

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Terapevtski salon vilinka @ 2021, Produkcija: www.atmarketing.si

Terapevtski salon vilinka @ 2021, Produkcija: www.atmarketing.si