Storitve Japonski lifting obraza

Odlična alternativa pomlajevanje obraza. Vpliva na elastičnost kože in harmonizira telo. Učvrstijo se obrazne mišice, znaki staranja v obliki gubic se omilijo, koža postane napeta in sijoča, celotno telo pa se napolni z energijo

Je odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza in hkrati uravnoveša organizem ter krepi zdravje.

Vpliva na elastičnost kože in harmonizira telo. Učvrstijo se obrazne mišice, znaki staranja v obliki gubic se omilijo, koža postane napeta in sijoča, celotno telo pa se napolni z energijo. Deluje neposredno na centralni živčni sistem, kar povzroči popolno sprostitev notranje napetosti. S stimulacijo živčevja, akupresurnih točk in refleksnih con na obrazu uravnovešamo delovanje hormonalnega sistema in pospešimo proizvodnjo kolagena, ki skrbi za prožnost in elastičnost kože. Na ta način dosežemo optimalen mišični tonus. Masaža dvigne obrazno tkivo, izboljšuje strukturo kože in zagotavlja primerljivo trajne in kakovostne rezultate brez stranskih učinkov.

JAPONSKI LIFTING OBRAZA

Pri 45 minutnem japonskem liftingu uporabljamo hladno stiskana ekološka olja. Masaža se izvaja ročno in je osredotočena na refleksne točke in cone obraza ter globoko stimulacijo mišic, ki se izmenjujejo z limfno drenažo obraza. Po končani masaži, dobro ogreti obraz ohladimo s pomočjo kristalov in nanesemo masko za obraz, vrat in dekolte.

Postopek traja 60 minut in je namenjen ženskam in moškim vseh starosti, saj deluje preventivno proti nastajanju prvih gubic, zrelejšim kožam pa vrača mladosten sijaj. Tretma je sproščujoč in osvežujoče vpliva na splošno počutje. Priporočamo ga tudi ljudem po kapeh, nesrečah in obrazni paralizi, tudi v primerih kjer druge metode rehabilitacije ne privedejo do želenega učinka.

https://salon-vilinka.si/wp-content/uploads/2021/04/Japonski-lifting-obraza-1920x800-1.jpg
Trajanje :
60 min
Japonski lifting obraza+maska:
50 €
Nega obraza+japonski lifting:
75 €
https://salon-vilinka.si/wp-content/uploads/2021/04/vilinka-logo-320x161.png
Nekaj o nas ...

Nudimo celostno obravnavo nege obraza in telesa, manikure, depilacije in pedikure.

Spremljajte nas

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Nekaj o nas ...

Nudimo celostno obravnavo nege obraza in telesa, manikure, depilacije in pedikure

Kaj nudimo
Spremljajte nas

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Terapevtski salon vilinka @ 2021, Produkcija: www.atmarketing.si

Terapevtski salon vilinka @ 2021, Produkcija: www.atmarketing.si