Storitve Nega obraza

Začnemo z površinskim čiščenjem kože sledi piling, lahko tudi dva. Ogrejemo kožo z toplimi kompresami in nato globinsko očistimo kožo ter oblikujemo obrvi in odstranimo nezaželjene dlačice, na strankino željo.

Pri nas v salonu dajemo poudarek na to, da gre stranka urejena predvsem pa sproščena iz salona. Vedno poslušamo strankine želje in se prilagajamo. Ob koncu se tudi posvetujemo in ji predlagamo izdelke za domačo nego in uporabo. Nega obraza se tukaj ne konča, vedno smo tudi na voljo za vsa dodatna vprašanja in svetovanja izven salona.

Sama nega obraza pa zgleda nekako takole, prostor ogrejemo in nepotrebne luči ugasnemo, stranko udobno namestimo in jo pokrijemo, v ozadju pa se sliši sproščujoča glasba.

NEGA OBRAZA

Začnemo z površinskim čiščenjem kože sledi piling, lahko tudi dva. Ogrejemo kožo z toplimi kompresami in  nato globinsko očistimo kožo ter oblikujemo obrvi in odstranimo nezaželjene dlačice, na strankino željo. Na kožo nanesemo aktivno sestavino in naredimo ultrazvok z pulzirajočo svetlobo. Nato pa pride najbolj sproščujoč del nege obraza, to je ročna masaža obraza vratu, dekolteja in zatilja. Ob koncu sledi še maska za obraz, vrat in dekolte, z veseljem stranki pobarvamo tudi obrvi in trepalnice.

Med samo nego produkte izpiramo z obraza z toplimi kompresami, ki so prijetno odišavljene z naravnimi kopelmi.

Produkte  med nego  izbiramo glede na tip in stanje kože. Poudarek dajemo na naravno in aktivno kozmetiko, v našem primeru je to francoska kozmetika PHYT’S. Nekaj besed o sami kozmetiki in zakaj smo izbrali ravno njo:

Pakiranje

Pakirana je v steklene ampule kar omogoča, da se ohrani svežina sestavin, zagotavlja se optimalna higiena in izdelki so brez konzervansev.

Certifikat

Ima certifikat COSMEBIO

Naravne sestavine

Vsebuje 100% sestavine naravnega izvora, med katere sodijo sestavine rastlinskega izvora (rastlinska olja, eterična olja, izvlečki…), živalskega izvora (čebelji vosek), morskega izvora (alge) in minerali ter glina

Biološka pridelava

Vsebuje 95% sestavin iz biološke pridelave; sestavine, ki izhajajo iz biološke oz. ekološke pridelave in se v procesu od semena do končnega izdelka ne srečajo z umetnimi gnojili in škropili kot so pesticidi, herbicidi, fungicidi. Ne vsebuje topil kot je heksan. Ne vsebuje toksičnih plinov in predstavlja bistveno manjše tveganje za zdravje uporabnika.

Za naravne sestavine velja, da izhajajo iz obnovljivih virov in nadvse pomembno je, da tehnologija dosledno sledi tem načelom, zato PHYT’S; vlaga v gozdove, ki so pomemben ekosistem z vplivom na širšo okolico, skrbi za čebele in ohranja opraševanje, imajo okolju prijazno proizvodnjo, ne testirajo na živalih in zagotavljajo sledljivost sestavin.

https://salon-vilinka.si/wp-content/uploads/2018/12/Masaza-obraza-salon-Vilinka.jpg

Uporabljamo pa tudi nemško kozmetiko BIODROGA, katere sedež je v Baden- Badnu. Biodroga izdelki so sinonim za razvajanje vaše kože in čutov. Podjetje Biodroga ima poslanstvo, ki je že več kot 60 let zavezano k lepoti. Vsak lepotni sistem spremlja poseben koncept nege. Tako z naborom izdelkov, ki jih ponujajo, poskrbimo za izjemne rezultate v kozmetičnem salonu, za dobro počutje kože in za individualno, izbrano podaljšano nego doma od glave do peta. Ustanovili so tudi BIODROGA MD kolekcijo, ki združuje znanja s področja fitofarmacije, dermatologije, biotehnologije in kozmetike. Razvoj vseh izdelkov temelji na najnovejših dermatoloških znanjih, izdelki pa so prilagojeni biologiji kože in kar je tudi pomembno proizvedeni na enem mestu. To zagotavlja konstantno kvaliteto. Osredotoča se na dermatološki vidik nege, zato so izdelki primerni za reševanje težav s kožo, prilagojeni so negi kože pred in po dermatoloških posegih, postopkih estetske in plastične  kirurgije.

https://salon-vilinka.si/wp-content/uploads/2018/12/Nega-obraza-Biodraga.jpg
https://salon-vilinka.si/wp-content/uploads/2018/12/Nega-obraza-salon-Vilinka-2-1000x666-1.jpg
https://salon-vilinka.si/wp-content/uploads/2018/12/Nega-obraza-salon-Vilinka-3-1000x666-1.jpg
Mladostniška:
36 €
Kratka/kislinska:
40 €
Anti age/vlažilna:
63 €
Japonski lifting:
35 €
Vihanje trepalnic:
35 €
Ultrazvok:
10 €
https://salon-vilinka.si/wp-content/uploads/2021/04/vilinka-logo-320x161.png
Nekaj o nas ...

Nudimo celostno obravnavo nege obraza in telesa, manikure, depilacije in pedikure.

Spremljajte nas

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Nekaj o nas ...

Nudimo celostno obravnavo nege obraza in telesa, manikure, depilacije in pedikure

Kaj nudimo
Spremljajte nas

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Terapevtski salon vilinka @ 2021, Produkcija: www.atmarketing.si

Terapevtski salon vilinka @ 2021, Produkcija: www.atmarketing.si