HomeCategoryStoritve

Vrhunska epilacijska naprava za trajno epilacijo. Za popolno odstranitev dlačic zadostuje 6-10 nebolečih tretmajev, s katerimi odstranimo neželene dlačice, brez mehanskih poškodb kože

Masaža in prijetna glasba, ki se sliši v ozadju, poskrbita, da se zmanjša stres, izboljša duševno počutje in poskrbi, da negativne misli odidejo. Masaža ima moč sprostitve telesnih mišic, tako odpravimo zakrčenost in utesnjenost celega telesa.

Razmišljate o permanentnem lakiranju nohtov? Njene prednosti so: obstojnost 3-5 tednov, krepi in ščiti naraven noht, naraven izgled nohtov, enostavno odstranjevanje gel laka. Na voljo so tudi številni izdelki za nego doma.

Nohte namočimo v toplo kopel, naredimo piling dlani, obnohtno kožico potisnemo nazaj in višek pristrižemo, oblikujemo nohte, nohtno ploščo razmastimo, nalakiramo nohte z izbranim lakom, roke in dlani namažemo s kremo za roke.

Medicinska pedikura je sestavljena iz namakanja nog v topli kopeli, urejanja nohtov, obnohtnih kanalov in obnohtne kožice, odstranjevanja poroženele kože, otiščancev in kurjih očes, saniramo vraščene in glivične nohte.

Body wrapping izvajamo istočasno s presoterapijo. Kožo najprej namažemo z izdelki, ki imajo fitoaromatične sestavine in delujejo lipolitično, drenažno in detoksikacijsko. Nato telo ovijemo v specialno folijo.

S pomočjo napihljivih manšet in s ciljno izbranim programom posnema delo rok, zdreniramo nogi, roki, zadnjico in trebuh. S tovrstno terapijo izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo toksine iz telesa, pospešimo zmanjševanje edemov, globinsko čistimo telo ...

Aromawickel je globinski čistilni tretma, ki hitro in učinkovito zmanjša obseg, učvrsti in izboljša videz kože. Za optimalen rezultat priporočamo serijo tretmajev, ki naj si sledijo vsak drugi dan.

Si želite znebiti celulita? Maderoterapija je anticelulitna tehnika, ki z uporabo lesenih valjčkov močno stimulira limfni sistem. Limfni sistem je zadolžen za izločanje toksinov iz telesa. Dnevno moramo popiti dovolj tople tekočine.

V sproščenem okolju in ob relaksacijski glasbi stranko udobno namestimo, jo pokrijemo, nato pa ji masiramo stopala 60 minut. S pritiskanjem na posamezne cone stopala ali dlani sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje.

https://salon-vilinka.si/wp-content/uploads/2021/04/vilinka-logo-320x161.png
Nekaj o nas ...

Nudimo celostno obravnavo nege obraza in telesa, manikure, depilacije in pedikure.

Spremljajte nas

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Nekaj o nas ...

Nudimo celostno obravnavo nege obraza in telesa, manikure, depilacije in pedikure

Kaj nudimo
Spremljajte nas

Vabimo vas, da nas spremljate in ste na tekočem z vsem aktualnim dogajanjem tudi na naših družabnih omrežjih.

Terapevtski salon vilinka @ 2021, Produkcija: www.atmarketing.si

Terapevtski salon vilinka @ 2021, Produkcija: www.atmarketing.si